banner-bicifesta

La Bicifesta ‘Tavernes respira’ ha estat impulsada per la Taula de Mobilitat, Espai Públic i Trànsit, en el marc de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM). La SEM és una campanya anual sobre mobilitat urbana sostenible que se celebra tots els anys, del 16 al 22 de setembre, amb l’objectiu d’animar les autoritats locals europees a introduir i promoure mesures en pro de la mobilitat sostenible i la qualitat de vida.

Aquesta activitat va estar dissenyada amb l’ànim de garantir que les generacions més joves es sensibilitzen i consciencien cap a uns hàbits de mobilitat més sostenibles, ambientalment, econòmicament i socialment.

Majors i menuts van passar una bona estona amb uns jocs que combinaven l’educació vial i la promoció de l’ús de la bicicleta a la zona habilitada al Carrer Na Violant d’Hongria.

Més d’una trentena d’ entusiastes xiquets i xiquetes ciclistes, varen participar en una sèrie de jocs pujats a les seues bicicletes. Es va disposar d’un circuit on es realitzaren diferents proves d’educació vial i d’habilitat. Entre altres, un bus en moviment al que tenien que cedir el pas. Com també, un torneig medieval amb les bicis com cavalls i llances. El matí va acabar amb una biga ensabonada que va portar un riu de rialles i premis.

Front als passatemps més utilitzats pels nostres menuts i menudes, que cada vegada els tanquen i els aïllen més a casa, front a una pantalla “gens amiga”, recuperem i gaudim de l’espai públic a través del joc.

[cycloneslider id=”003″]

· Comentaris
· Participa amb els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà.