banner-barri

L’objectiu de la campanya ‘El barri on vivim, el barri que volem’ ha estat definir i establir unes línies generals per al Tavernes del futur. Per això l’Alcalde i els regidors es van reunir amb tots els barris de forma particularitzada, per a analitzar les necessitats, inquietuds, propostes i les deficiències de cadascun dels barris i així poder planificar el futur de la nostra ciutat. Ha estat molt interessant consensuar i tractar aquests problemes amb totes i tots, fent el possible per governar de cara a la ciutadania.

S’han realitzat sis reunions amb la ciutadania als col·legis Divina Aurora, Sant Miquel, Magraner i Alfàndec, també a l’Ajuntament i a la sala de reunions de dependències policials de la platja. El que es pretenia era definir i ubicar cada una de les problemàtiques de les zones marcades en companyia de les seues veïnes i veïns.

Volíem conèixer de primera mà quines són les inquietuds de les persones que viuen en Tavernes, i quin és el model de desenvolupament que volem entre tots. Així, quan arribe el moment, tindrem un mapa concret, real i consensuat de les actuacions que cal prioritzar.

· Comentaris
  • nova88 Respon

    138199 796656Some truly quality blog posts on this internet website , saved to my bookmarks . 231096

  • kspods.com Respon

    56278 751260Highest quality fella toasts, or toasts. will most certainly be given birth to product or service ? from the party therefore supposed to become surprising, humorous coupled with enlightening likewise. finest man speaches 155816

  • carding cvv Respon

    453116 851984Some truly select articles on this internet site , bookmarked . 562284

· Participa amb els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà.