taula-economia-comerc

L’elaboració i posada en marxa d’un pla estratègic sobre el futur econòmic de Tavernes de la Valldigna ha de sustentar-se en la participació ciutadana com l’única forma d’integrar les visions i inquietuds de tots els habitants. Amb aquest objectiu s’ha establit un pla de treball en què s’han dissenyat una sèrie d’instruments amb que és pretén, a més d’aconseguir la informació necessària per a definir les diferents estratègies, garantir la major participació possible de les veïnes i veïns del municipi.

El primer pas ha estat crear el grup de treball de comerç i turisme i s’han començat les gestions per a constituir un segon grup de treball al voltant de la indústria i la construcció. Aquests dos grups de treball, més un altre dedicat a l’agricultura, constituiran la futura Taula d’Economia i Comerç.

Si vols participar a la Taula d’Economia i Comerç, com a representat d’un grup o entitat local o com a ciutadana o ciutadà, informa’t al Centre Social Braç Treballador, envia un correu a participa@tavernes.es o acudeix a la propera sessió de la Taula. Vos esperem!

· Participa amb els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *