banner-depuradora-tavernes

El Projecte d’execució de la nova estació depuradora d’aigües residuals de Tavernes de la Valldigna (València) està sotmès a Estudi d’Integració Paisatgística, segons la Llei 5/2014, de 25 de juliol, de la Generalitat, d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana.

Així mateix aquesta llei defineix que el paisatge ‘és qualsevol part del territori, tal com és percebut pels seus habitants, el caràcter dels quals resulta de la interacció de factors naturals i humans’, per la qual cosa és fonamental arreplegar l’opinió del públic per a valorar el paisatge de l’entorn d’aquest projecte.

Aquest Pla de Participació Pública, com a part de l’Estudi d’Integració Paisatgística ha pretès fer accessible la informació rellevant sobre el Projecte d’Execució de la nova EDAR, informar del dret a participar i de la forma en què es pot exercir aquest dret i obtenir informació útil del públic interessat, que permeta identificar els valors atribuïts al paisatge de l’àmbit d’estudi.

La documentació i els qüestionaris per a participar en aquest Pla, han estat a la disposició del públic interessat, en els següents llocs:

  • La pàgina web de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna: http://participa.tavernes.es
  • La pàgina web del tècnic autor del Pla: www.epyma.es/eiptavernes
  • I en la Casa Consistorial de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, situada en la plaça Major núm. 1 de la localitat, en dies i hores hàbils d’oficina.

Els suggeriments i observacions podien ser presentats de l’1 al 31 d’octubre, a través de les enquestes disponibles en les dependències de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, o online en les en les citades pàgines web.

· Comentaris
  • slot999 Respon

    448049 380456I havent checked in here for some time because I thought it was acquiring boring, but the last few posts are truly very good quality so I guess Ill add you back to my day-to-day bloglist. You deserve it my friend. insurance guides 981458

  • buy benelli arms Respon

    632975 588065I like the useful info you give in your articles. Ill bookmark your weblog and check once again here regularly. Im quite certain I will learn lots of new stuff right here! Very best of luck for the next! 992448

· Participa amb els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà.