Vos presentem el nou espai web per a la participació ciutadana

25.09.2014 – Vos presentem el nou espai web de la Regidoria de Participació Ciutadana que naix amb l’objectiu de fomentar la transparència i la participació al municipi de Tavernes. Volem que es convertisca en un referent d’informació, comunicació i debat per a la ciutadania i les entitats locals en qüestions que ens afecten de ben a prop. Ha estat pensat per a millorar els canals de comunicació entre les ciutadanes i els ciutadans i el propi Ajuntament.

El web s’ha presentat aquesta matí als mitjans de comunicació locals en el Centre Social Braç Treballador amb la presència del Regidor de Participació, Victor Borràs, la tècnica de Serveis Socials, Mercedes Cotaina, i l’equip que ha gestionat i dissenyat el web, entre altres.

Sense deixar de banda els canals de participació tradicionals, aquesta nova eina permetrà als ciutadans i ciutadanes de Tavernes conèixer en detall i de manera actualitzada l’activitat que desenvolupa la Regidoria, a més de tot allò que tinga que vore amb la participació a Tavernes.

Volem que pugueu conèixer millor el teixit associatiu del municipi, les associacions tenen un paper rellevant en la formació i consolidació de ciutadania, com accedir a informació diversa sobre ajudes i subvencions. També que pugueu consultar informació sobre els diferents espais i processos de participació, processos en marxa i finalitzats, eines fonamentals per a incorporar els interessos i el coneixement dels ciutadans en la definició i desenvolupament de les polítiques públiques. Així com altres accions que s’impulsen des de les diferents àrees de l’Ajuntament per a enfortir la cultura participativa. El web inclou també normativa, documents i enllaços d’interés.

Ha estat pensat perquè siga una eina de fàcil ús, per a afavorir que totes les persones que naveguen per la xarxa habitualment s’impliquen en la definició i seguiment de les polítiques públiques locals. Per aquesta raó el web ha estat dissenyat perquè s’adapte a tots els dispositius amb accés a la xarxa: ordinadors, tauletes i telèfons mòbils.

A més hem habilitat comptes a les principals xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Vimeo amb l’ànim de compartir informació i debatre sobre aspectes que milloren la qualitat de vida al nostre municipi. La xarxa enganxa, connecta i compromet, enllaça i implica.

Vos convidem a fer un tomb pels diferents apartats del nou web i a interactuar a les xarxes socials.

Dóna el pas. Obri les finestres.

· Participa amb els teus comentaris

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *