Introducció

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna compleix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016, i la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, quant a la protecció de les persones físiques. Per això, al costat de cada formulari de requeriment de dades de caràcter personal, en els serveis que l'usuari puga sol·licitar a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, farà saber a l'usuari l'existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seues dades en cada cas.

Esta política de privadesa indica com s'usa l'aplicació mòbil Ajuntaments de València, de la qual és titular l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, per a qualsevol informació recollida dels usuaris en la utilització del servei.

Quin tipus d'informació recopilem?

Recopilem la informació que ens proporcioneu. Amb motiu d'atendre els serveis que s'ofereixen a través de l'aplicació mòbil, en alguns casos es requereix que es facilite el nom i cognoms de la persona, el seu telèfon, adreça de correu electrònic i, opcionalment, la foto. Esta informació es necessita perquè el ciutadà puga gestionar la sol·licitud de torns per a expedició del DNI i reservar instal·lacions esportives municipals.

També recopilem altra informació per a millorar el nostre servei. Recopilem informació sobre els tipus de contingut que veieu en l'aplicació mòbil, registrem quan l’useu i quan l'ha usada per última vegada. Recopilem informació sobre els dispositius que accedeixen a l'aplicació mòbil. Entre les dades que obtenim dels dispositius, hi ha els següents: informació del sistema operatiu, versió de maquinari i programari, tipus de navegador i identificador de dispositiu.

Quins permisos sol·licita l'aplicació mòbil Ajuntaments de València?

Per a usar l'aplicació mòbil se us sol·licitaran els següents permisos: Càmera i galeria de fotos. Se sol·licitarà l'accés a la càmera i/o a la galeria de fotos del dispositiu per a actualitzar la foto de perfil o, opcionalment, quan en l’ús del servei d'incidències vullgueu adjuntar-hi una foto. També s'usa la càmera com a lector de codis QR.

Calendari. Es requereix per a poder guardar en el vostre calendari les dates dels esdeveniments del vostre interés, i que sol·licite l'usuari a través de l'aplicació mòbil.

Ubicació. Es requereix per a posicionar el punt des del qual enviarà els avisos d'incidències.

Altres permisos. Es requereix l'accés a la memòria del dispositiu per a guardar fitxers de configuració i altres dades a un identificador únic de dispositiu per al xifratge de les comunicacions i de les dades; també l'accés a les dades per a rebre els continguts de l'aplicació mòbil i enviar els missatges quan siga requerit.

Altres permisos que no afecten la privadesa també poden ser requerits tal com serà anunciat des de la pàgina de descàrrega de l'APP en el store corresponent.

Com usem esta informació?

Tota la informació rebuda s'emmagatzema en els servidors de l'encarregat del tractament de dades allotjades de forma segura. Quan esta informació es comunique a l'Ajuntament perquè atenga les seues peticions, la informació es processarà en els mateixos termes de privadesa i confidencialitat que s'estableixen per a la informació personal, termes en què ha sigut recollida en els contractes de protecció de dades personals.

Estem compromesos a protegir qualsevol informació personal que ens siga revelada durant l’ús de l'aplicació mòbil, i a no facilitar-ne sota cap altra circumstància que l'atenció dels missatges que s'envien a l'Ajuntament i la resolució de les faenes que ens encomanen.

No es facilitarà cap informació que siga revelada a través de l'aplicació mòbil a cap xarxa d'anunciants ni serà comercialitzada de cap manera.

Com a mecanisme de seguretat, totes les comunicacions de dades personals usen el protocol HTTPS mitjançant SSL.

No s’elaboren perfils en el sentit que especifica l'art.22 RGPD.

Atendrem qualsevol dubte que ens vullgueu traslladar sobre esta política de privadesa en l’adreça dpd@tavernes.org.

Com es comparteix esta informació?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal. Les vostres dades no són transferides internacionalment.

Quins són els fonaments legals en què ens basem per a tractar les dades?

La base de la legitimació per al tractament de les dades en la prestació i seguiment dels nostres serveis és el consentiment que, com a usuari, exerciu a l’hora de marcar la casella de termes i condicions d'ús del servei.

Com puc exercir els meus drets en virtut del RGPD?

De conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades, teniu dret a accedir a les vostres dades, rectificar-les, oposar-vos-hi, limitar-ne el tractament, suprimir-les i obtindre’n la portabilitat. Estos drets han de ser exercits directament per l'interessat.

Podreu exercir els vostres drets també a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en el correu electrònic dpd@tavernes.org.

Dret d'accés a les vostres dades.

Podeu accedir a les vostres dades personals en el perfil d'usuari. Entreu en l'aplicació i, en el menú lateral, seleccioneu Perfil d'usuari. Les dades que apareixen en esta pantalla es corresponen amb totes les dades personals vostres de què disposem.

Dret de rectificació de les vostres dades.

Podeu rectificar les vostres dades personals a través de l'aplicació. Entreu en l'aplicació i, en el menú lateral, seleccioneu Perfil d'usuari. Marqueu qualsevol dels camps que hi apareixen per a editar-los. Una vegada modificats, premeu el botó Guardar dades.

Dret de supressió de les vostres dades.

Podeu esborrar les vostres dades personals en la secció Supressió de dades.
Es conservarà una còpia de totes les vostres dades personals facilitades, incloses les referides a la prestació de serveis, durant un any després de la supressió via aplicació.

En qualsevol cas, les dades personals obtingudes de la sol·licitud de prestació de serveis es conservaran també durant un any.

Dret de portabilitat de les vostres dades.

Podeu exercir el dret de portabilitat de les vostres dades personals. En la secció Portabilitat de les dades podeu trobar les dades personals vostres que emmagatzemem en el format estructurat JSON. Podeu copiar-les i apegar-les per a endur-vos-les.

Dret d'oposició al tractament de les vostres dades.

A part d'usar les vostres dades personals, quan sol·liciteu algun dels serveis de l'aplicació mòbil les vostres dades únicament s'usaran per a enviar-vos notificacions automàtiques.

Podeu oposar-vos a rebre notificacions automàtiques. Entreu en l'aplicació i, en el menú lateral, seleccioneu Preferències. Cliqueu en el selector tipus on-off amb el text Vull rebre notificacions d’Ajuntaments de València.

També podeu oposar-vos a rebre notificacions de l'aplicació usant les opcions de iOS o Android en l'apartat d'ajusts de cada un.

Retirada del consentiment prestat.

Podeu retirar el consentiment eliminant les dades personals a través de l'aplicació (vegeu secció Dret de supressió de les vostres dades) i cancel·lar la subscripció a les notificacions automàtiques (vegeu secció Dret d'oposició al tractament de les vostres dades).
També podeu exercir el dret a reclamar davant l'autoritat de control en matèria de protecció de dades a través de la web https://www.aepd.es, quan no hàgeu obtingut satisfacció en l'exercici dels vostres drets.

Retenció de dades i eliminació de comptes

Les dades facilitades seran conservades mentre l'usuari continue formant part de la plataforma i mentre continue fent ús dels serveis oferits pel responsable del tractament. Es conservaran les dades fins a un any després que deixen de ser necessàries per a proporcionar els serveis que hàgeu sol·licitat, o fins a un any després que sol·liciteu la supressió de les vostres dades de l'aplicació mòbil Ajuntaments de València, i es revoca així el consentiment prestat.
En alguns casos podrem continuar emmagatzemant les dades personals per a complir les obligacions legals estipulades en la normativa espanyola, especialment les relatives a la relació contractual establida, si és el cas, i les obligacions fiscals contretes.

Com notificarem els canvis que es produïsquen en esta política?

Notificarem qualsevol canvi que es produïsca en esta política través del compte de correu electrònic que ens heu proporcionat, perquè pugueu revisar les modificacions i decidir si voleu continuar usant l'aplicació mòbil.

Galetes

S'usen galetes de sessió (xicotets arxius de text que s'envien en interactuar amb l'aplicació mòbil) que duren fins que les elimineu o les elimina el navegador. L'aplicació mòbil genera i guarda estes galetes. S'usen les galetes per a guardar la informació vostra que ens proporcioneu.

Qui és el responsable del tractament de les meues dades?

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna és el responsable del tractament de les dades dels usuaris de l'aplicació mòbil Ajuntaments de València.

Els menors i els nostres serveis

L'aplicació mòbil dirigeix els seus serveis a usuaris majors de 14 anys. Els menors d'esta edat no estan autoritzats a usar els nostres serveis i, per tant, no han d’enviar-nos les seues dades personals. Informem que, si es produeix eixa circumstància, l'Ajuntament de Tavernes no es fa responsable de les possibles conseqüències que puguen derivar-se de l'incompliment de l'avís que s’estableix en esta mateixa clàusula.

Mesures de seguretat

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les dades personals facilitades a l'aplicació mòbil Ajuntaments de València. L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna no és responsable d'hipotètics danys o perjudicis que es puguen derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'este sistema electrònic, motivades per causes alienes a l'aplicació mòbil Ajuntaments de València; de retards o bloquejos en l'ús d’este sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el centre de processament de dades, en el sistema d'internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguen ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna. Això no obstant, l'usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Plaça Major, 1
46760
96 282 40 15